Príslovie že "láska ide cez žalúdok" je staré, známe a veľmi pravdivé.
Valentínske menu :
Prípitok:
0,1l Prosecco
Pedjedlá:
80g Carpaccio so sviečkovice s parmezánom, rukolou a s chrumkavou bagetkou (1,3,7)
80g Avokádová pena so sezamom a bylinkami na chrumkavej hrianke (1,3,6,7,11)
Polievky:
0,25l Hovädzie consomé so julienne zeleninou, mäsom a rezancami (1,3,7,9)
0,25l Tekvicový krém s tekvicovými jadierkami a tekvicovým olejom (1,3,7,8)
Hlavné jedlá:
150g/150g Steak z jelenej sviečkovej, vínová redukcia, figa, pečené zemiaky so smotanou a pažítkou / alebo domáca zemiaková kroketa s mandľovými lupienkami (1,3,7,8)
150g/150g Roládka s kuracieho mäsa plnená mini mozarellou, cherry paradajkami demi-glace omáčkou a zemiakovo hráškovým pyré (3,7)
250g Krémové rizoto s kuriatkami a rukolou (vege) (3,7)
250g Slávky na bielom víne a cesnaku s maslom, koriandrom, petržlenovou vňaťou a bagetkou (3,6,7,14)
Dezerty:
100g Panakota s čokoládou a šľahačkou a vaječným likérom (1,3,7)
100g Ovocno gaštanový rez s malinovým moussom (1,3,7,8)
34,90 €/osoba